KOKKEN TOR -en hyllest til norsk rock-
Kokken Tor er et norskrock coverband. Med et repertoir som består av det absolutt beste av Norske rockeslagere, fanger de publikum i si hule hånd for å bli med på en hardtslående hitkonsert med låter fra Dum Dum Boys, deLillos, Jokke, CCcowboys, Ingenting, Postgirobygget og mange flere. Bandet har jobba seg opp et rykte for å være det "galeste" og "råaste" norskrock coverbandet som ruller langs Norske veier.
Klikk på bildet for LIVE VIDEO!
  JÄVLAR PÅ KÄRLEK
Musikken du har hørt overalt, hvor som helst, og alltid lurt på HVORFOR du aldri får servert ”live” er endelig her med: Jävlar På Kärlek – bandet som tar deg med til Söta Bror og landet med tusen partyhits. Fra 70-tallet med artister som ABBA, Harpo og Björn Skifs, 80–tallet med Magnus Uggla, Herreys og Tomas Ledin, 90-tallet med Roxette, Glenmark Eriksson Strömstedt, Markoolio og Kent, samt nyere svenske artister som Björn Rosenström, Bo Kaspers Orkester og Håkan Hellström, byr de på en festaften med allsang og god stemning !!
Klikk på bildet for LIVE VIDEO! (krever Facebook)
  GLIMMER
Coverbandet Glimmer med Jan Kjetil Klubben og Maria S. Underdal i front gir deg fengende og dansbare låter med gnistrende gitarspill og fantastiske sangstemmer. En sikker leverandør av god stemning og høy partyfaktor, hver gang. Med et reportoar som spenner i fra 50-tallet og frem til dagens musikk er Glimmer et band som gir deg alt fra rolige musikalske innslag, akustisk format til allsang og dans, eller forrykende, fargerike partyset. Bandet er det energiske og joviale partymaskineriet som tar din fest til nye høyder.
Klikk på bildet for LIVE VIDEO!
  GRAN PRIX

Med høy musikalitet, energi og forløsende humor leverer de en slagerparade av kjente låter som publikum liker å høre, synge med på og danse på bordene til. Så hiv på deg skjorta, legg håret til rette, smør sangstrupen og la rockefoten bevege seg til en bandopplevelse med underholdningsverdi!

Klikk på bildet for LIVE VIDEO!

Klikk på bildet for Promopresentasjon!

  LANDSKAMP - Norske råkkeslagere vs Svenske megahits!
Jävlar på Kärlek og Kokken Tor, to av Norges desidert mest populære band til åpresentere sine tributer til svenske hits og norsk rock har smelt sammen sine hitkonsepter og byr på en energibombe av en LANDSKAMP!
Det blir show og konsert! Det blir galskap og tenna i tapeten! Det blir Norge mot Sverige! Det blir hit mot hit! Det blir Splitter pine, det blir The final countdown, det blir Levva livet, det blir Sommartider, det blir Tigergutt, det blir ELLEVILLT! DET BLIR EN FESTAFTEN!
Og ikke minst, begge banda stiller i nasjonalfarger og drakter! Det blir delt ut flagg, det blir svenske og norske tatoveringer til publikum, det blir såpebobler og konfetti, det blir akkurat slik en festkveld skal være hvor alle kjenner alle låtene og kan synge seg hese før de går syngende hjem og nynner på Vil du værra me mæ hjæm i natt eller Vart ska vi sova i natt...
  CREEDENCE FOREVER!
Det er snart gått 50 år siden historien om legendariske Creedence startet. Vi har nå gleden av å invitere til en magisk aften med det beste av Creedence, fremført live av Norges mest populære Creedence Tribute Band. Med over 60 spillejobber i året på små og store scener rundt om i Sør Norge, inkludert opptredener på store sommerfestivaler, er tittelen mest populære høyst fortjent. Bandet spiller Creedence med så stor intensitet og innlevelse, at selv Mr. John Fogerty ville fått problemer med å skille dem fra originalen.
  KATALYSATOR - en tribute til Åge Aleksandersen -
Et tribute band som forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere. Det er moro, men også et ansvar. Det følges opp med å spille låter fra hele hans karriere, og sette sammen setlistene slik at hver opplevelse blir unik! Det er med stor respekt Katalysator tolker Åges univers, både tekstmessig og musikalsk. Med egen fargelegging og fremførelse full av liv, dynamikk og innlevelse skaper Katalysator alltid stemning. En opplevelse av at bandet gir alt på scenen, og synes dette er moro, gir publikum en strålende konsert på små eller store scener!
Klikk på bildet for LIVE VIDEO! (krever Facebook)
  DET BETALES

30 solide år har gitt bandet et udiskutabelt rykte og en unik posisjon i et for mange hellig musikkmekka. Dersom Det Betales ikke allerede kan kalles en legende er de ihvertfall udødeligjort av Beatles’ egen manager Allan Williams som begeistret uttalte: "Det Betales is the best Beatles tribute band in the world!"
  LOVESHACK
Ingen over, få ved siden. Loveshack er Norges desidert mest populære live-coverband. Bandet tar publikum med i sin velsmurte tidsmaskin tilbake til 80-tallet, tiåret der de største hitlåtene kommer fra! Humor, energi og et sjeldent publikumstekke gjør Loveshack til et fantastisk partyband!
  CHELSEA MICHELLE BAND

Her får du 70-tallsrock, superhitene fra 80- og 90-tallet samt det beste fra dagens hitlister. Variasjonen i reportoaret gjør Chelsea Michelle Band til et sikkerstikk for det fest og musikkglade publikum. Med den karismatiske frontstemmen til Chelsea Michelle og et band som leverer kvalitet fra høyeste klasse er dette bandet uten tvil et av Norges beste til å fremføre partymusikken på en måte som får publikum i ekstatse!
  BÆNKERS
En krysning av to frontpubertale trubadurer i Jan Kjetil Klubben og Torbjørn Gran, med Vestlandets stødigste trommis i Åge Nygård bak spakene, blir det levert råkkenråll, allsang og dansemusikk om en annen! Et klassisk trubadurrepertoir som inneholder det meste av låter du har lyst til å høre en festkveld, pakket inn i full bandproduksjon med vrenggitarer, sugende basslinjer og trommer! Gutta stiller med røykfyllt lokale og heftig lyd/lysrigg for å få publikum til å gå hjem og huske blinkende lys og elleville «beatlestilstander»!
  TORGEIR & KJENDISENE
Hvis det er slik at en god latter forlenger livet, så har Torgeir og Kjendisene reddet flere liv i løpet av sin lange karriere enn de fleste leger, for bedre underholdning enn en kveld med disse Mossegutta skal en lete lenge etter. Humor, humør, allsang, friske kommentarer og musikalitet er stikkord som passer. Etter langt over 2000 konserter, 11 CD-utgivelser og en rekke fulltreffere på Norsktoppen, er det på`n igjen med en ny runde gledesspredning.
  STAGE DOLLS
Et av norgeshistoriens største rockeband, Stage Dolls, har de siste årene hatt en renesanse og et oppsving man ikke skulle tro var mulig. De har turnert sammenhengende de siste årene på alle de store festivalene i Norge, samt. En rekke jobber i både England, Spania og Portugal. Med Torstein Flakne i spissen, med bransjens stødigste trommis, Morten Skogstad, og Terje Storli på bass er dette et komp som kan flytte fjell! Hvem har vel ikke hørt låtene, Love don`t bother me, Soldier`s gun, Wings of steel og still in love ?
  RETURN
1983 startet Vokalist Knut Erik Østgård, gitarist Steinar Hagen, bassist Tore Larsen og trommeslager Øyvind Håkonsen opp med bandnavnet Return. Lite visste de den gang om at de startet en enorm suksess som et av Norgeshistoriens mestselgende rockeband gjennom tidene. Hitlåter som, Sing me a song, bye bye Johnny og Attitude.
KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.