ANDRE ULVESETER
Med André på scenen er du ikke langt unna gullkornene som til tider bare renner ut av denne observante komikeren. En energisk komiker med skråblikk på det meste - en sikker vinner til ditt arrangement, om det så måtte være firmafest, julebord eller andre events.
André er nok, til tross for sine 20 år bak seg som komiker, mest kjent for sin Facebook-side og sine to bøker «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», som har over 184 000 følgere.
  ROY ARON MYKLEBUST

Roy Aron har for alvor byrja å gjere seg gjeldande som humorist dei siste åra. Han har vunne fleire prisar på revyfestivalar, og då seinast i haust kor han vann prisen for beste monolog under vestlandet sin største revyfestival, ”Berre galskap” på Fitjar i Hordaland. Humoren til Roy Aron byggjer på ein folkeleg humor kor gjenkjenning, pussige figurar og gjennomført typespel er sentrale ingrediensar.
  TERJE SPORSEM
Denne herren har snart lagt hele kongeriket under sine føtter. Med sin utstråling, sine vanvittige betraktninger på livet og fysiske stil på scenen har han i over 1000 show de senere årene fått folk i alle aldre til å knekke sammen i latter. Godt utstyrt med kjappe replikker, parodier og gitar drar Terje publikum inn i sin verden, der han i det ene øyeblikket får folk til å vri seg i Latter, før de i det neste sitter med klumpen i halsen. Hans evne til å improvisere med publikum er også en faktor som gjør at Terje vinner hver gang på scenen.
  ROAR BREKKE
Roar Brekke har gjort stand up i en mannsalder, og har som varemerke å kombinere verbal humor med morsomme fysiske innslag. Da bruker han lydskisser, musikk – og sin utrolige mimikk og kroppskontroll. Dette må sees, men vi kan nevne: Askeladden på helt nye eventyr, parodi på dansestilene du ser på byen, en pappa på sidelinjen under fotballkamp (i slow motion) – og en grundig instruksjon i hvordan spise hot dog etter julebord…
Dersom noe karakteriserer humoren, i tillegg til det fysiske, så er det de gode observasjonene. Han får deg til å gapskratte av dine egne erfaringer og tabber, vaner og uvaner.
  MARIT VOLDSÆTER

Med sine presise rolletolkninger, årelange sceneerfaring og publikumstekke vinner Marit publikum hver gang hun tar scenen. At dette er underholdning av ypperste merke hersker det ingen tvil om. Har du ikke opplevd denne hysterisk morsomme bergenseren er det på høy tid nå. Og for all del - se opp for kommende krumspring fra denne allsidige komikeren
  ØRJAN BURØE

Ørjan Burøe har lang fartstid på scenen, og vet alltid å sette ting på spissen med brodd og humoristiske vinklinger. Og han vet å presisjonsbombe publikum med poenger og gode historier - de fleste som krysser komikerens vei får passet sitt påskrevet når denne mannen står på scenen. Det være seg samboere, svigermødre, dørvakter, flyplassansatte, golddigger-jenter på Cosmo. Her blir ingen spart!
KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.