ØYSTEIN ECKHOFF
Øystein Eckhoff rakk på få år å bli en av vestlandets aller mest erfarne og populære trubadurer. Med en gitartraktering utenom det vanlige, en flott stemme og ikke minst et repertoar som fanger de fleste sjangere, er det duket for kvalitetsunderholdning. Eckhoff er bosatt i Volda og blir ofte brukt som musiker i forskjellige sammenhenger pluss at han selv driver partybandet Gran Prix. Repertoiret kan være alt fra full fest og allsang til bryllup/dansetilpasset og instrumental taffelmusikk. Eckhoff kan også stille som duo eller med bandet Gran Prix!
  JAN KJETIL KLUBBEN
Dette er en jovial og jordnær type som gir deg det du trenger av dansbare rytmer, allsang og fjollete smalltalk. Med fyldig og teknisk gitartraktering, og en stemme som leder deg inn i en verden av den gode og deilige musikken du liker å høre.
Johnny Cash, Willy Nelson, Coldplay, Kings Of Leon, Åge Aleksandersen, Ozzy Osbourne, Øystein Sunde, Ausekarane, Bobbysocks, Vamp, Trond Viggo, Don McLane, Journey, Foo Fighters, Queeen.
Klikk på bildet for LIVE VIDEO!
  JØRN KVALHEIM
Jørn gjorde hele nasjonen til sine fans da han i 2014 sto på tv-skjermen i beste sendetid fredagene helt fram til og med finalen i Idol. Med uforglemmelige versjoner av Bruce Springsteens Born to run og The Pretender av Foo Fighters ble han seriens rockealibi.

Jørn har siden det levd av å levere musikk til folket! Han har gått foran som en av de nye, ynge trubadurene som også tar den nye musikken på alvor og leverer et variert rockeshow når han opptrer som trubadur! Er det riktig sted og plass nok stiller Jørn med band!

  OLE MARTIN IVERSEN
En blid og energisk kar bosatt i Løten, som har fartet land og strand med stemme og kassegitar siden 1995. Turnert Norge på kryss og tvers, og også litt rundt i Europa. Ole Martin bruker trådløst system, og er derfor også høyt og lavt rundt i lokalet. Blir ofte beskyldt for å ha utrolig mye energi, og smittende humør. Har høstet mye skryt fra publikum og arrangører, og har et bredt og variert repertoar. Mye norsk, og pubmusikk fra 60, 70, 80 og 90 tallet, noe nytt også.
  TERJE SAGER
Helt uten rytmemaskiner og alskens støy tar trubadur Terje Sager deg med på en musikalsk reise fra 50-talets swingende toner til dagens fengende poplåter. Er du lei av pubtrubadurer som prater usammenhengende mer enn du får hørt musikken, er Terje utvilsomt den rette personen du skal lytte til. Kun iført sin akustiske gitar og si flotte stemme, gir han deg låter med størrelser som Elvis, The Beatles, Tom Petty, Travis og mye mer.
  GLIMMER DUO
Glimmer duo gir deg fengende og dansbare låter med gnistrende gitarspill og fantastiske sangstemmer. En sikker leverandør av god stemning og høy partyfaktor, hver gang. Det viktigste for Jan Kjetil og Maria i denne strålende duoen, er å møte publikums behov og levere deres ønsker til musikalsk underholdning. Repertoiret består av kjente låter i fra 50-tallet og fram til dagens musikk!
Klikk på bildet for LIVE VIDEO!
  SPRELLEMENN - Partyduo!

Sprellemenn er en akustisk gitarduo som består av Ole Martin Iversen fra Elverum og Tom Erik Løvrak fra Hønefoss, begge på gitar og sang. Duoen er en av meget få i Norge som er 100% frittgående. Altså bestående av trådløst system på både vokal og gitar, noe som gjør at man nesten aldri vet hvor de kan dukke opp i lokalet.

Disse gutta er fulle av erfaring og vet nøyaktig hvordan et hvilket som helst publikum skal behandles for å oppnå ønsket stemning

  ØYSTEIN ECKHOFF & AIDAN O'BRIEN
Nå kan du endelig få gleden av å høre Øystein Eckhoff i samspill med Aidan O’Brien, et samarbeid det virkelig svinger av. O’Brien er irskfødt, er til daglig bosatt i Birmingham (UK), og i tillegg til vokal og gitar trakterer han en rekke andre instrument. Banjo, irsk sekkepipe og fløyter er noe av det han kan finne på å stille opp med. Dette sammen med Eckhoffs uovervinnelige humør, høye musikalitet og et arsenal av godlåter på lager, utfyller de hverandre på en fantastisk måte i musikalsk harmoni og ekte spilleglede!
  BENT VADSET

Bent Vadset er en trubadur med base i Øvre Årdal. Han har holdt det gående som aktiv musiker i hovedsak som trubadur i en årrekke. Bent har erfaring med foruten trubadurvirksomhet flere musikkprosjekt som musikaloppsettinger,danseband,rockeband og bluesband. All denne erfaringen tar han med seg som trubadur når han serverer udødelige "slegers" fra 60 til 90-tallet.
  TOM ERIK LØVRAK

Tom Erik er en erfaren trubadur som har valgt sitt repertoar med omhu. Med over 25 år som gitarist og ca 20 år bak seg som aktiv musiker spiller han musikk som er velkjent for publikum i alle aldre.
Godlåter fra 60 tallet og frem til de aller nyeste pop og rockelåtene kan nytes når Tom Erik tar frem gitaren.

  KJETIL SANDE
En Trubadur med fartstid fra Band, Trio og Duo settinger, og bosatt i Fræna. Med en gitar som spiller fengende melodier og en krispe til stemme, er kvelden bare å nyte og ikke minst gjør klart til en festlig og livlig aften. Her er sjansen for å henge med på de velkjente refrengene stor, og de fleste vil nok få høre noe som faller i smak. Rockefoten kan bli hard å holde i ro når Trubaduren KS er igang.
  FRANK IVERSEN

Frank Iversen er ein allsidig og spanande trubadur med eit svært oppdatert repertoir. Her får du ei fin blanding av klassikarane du alltid sett pris på å høyre, samt dei beste låtane som gjer seg gjeldande på radiostasjonane. Frank har vore profesjonell musiker hele sitt voksne liv og er en svært ettertraktet mann både som trubadur og i bandsammenheng.
  Trubadur CP (Claus Pedersen)
Claus Pedersen er alene på scenen med kassegitar og serverer alt fra ballader til swingmusikk og rock & roll.
Med et bredt repertoar finner man klassikere både på engelsk, norsk og dansk. CP legger stor vekt å levere låter som alle har et forhold til, så her er det mye å synge med på.
Det blir garantert høy fest- og allsangfaktor når CP står på scenen.
  MARIUS LARSEN
Marius kjem frå musikkbyen Bergen og har dreve i underhaldningsbransjen sida han var 16 år. Han har vært innom fleire band og deltatt i mange musikalske prosjekter. Som trubadur benytter han seg av gitar og egen stemme, og har eit stort og variert repertoir av velkjente pop & rocklåtar som spenn seg heilt frå 60-talet og fram til dagens listetoppar. Garanti for allsang og musikalske godbitar som passar for einkvar smak.
  TORBJØRN GRAN

Torbjørn har i årevis livnært seg som musiker. Han har gjort trubadurjobber fra Alta i nord til Tenerife i sør, og har lært seg å kjenne sitt publikum. Torbjørn er trubaduren som vet hva som skal til og spiller låter som publikum kjenner igjen og kan være med å rope på refrengene! Torbjørn har stor kjærlighet for norsk rock og spiller gjerne så mye norsk som publikum kan tåle i løpet av en kveld! Når han ikke er ute alene med gitaren spiller han i bandene Kokken Tor, Gran Prix og Bænkers.
KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.