VESTLANDSFANDEN
Vestlandsfanden har fra å være et lokalt vestlandsfenomen på åtti-tallet vokst til et av Norges fremste og største live band. Dette er folk-rock og folkelig underholdning på sitt beste. Med sin karakteristiske "felesound", blandingen av irsk, skotsk, nordisk folkemusikk med hovedvekt på egne låter står gruppen solid plantet som foregangsmenn for en rekke norske artister med beslektet spillestil.
  THE IRISH VIKINGS
Irsk folkemusikk med en tvist. Disse gutta kan underholdning. Er du opplagt til høyt tempo, ja da må du ikke gå glipp av dette bandet!
Som en opplevelse for publikum har de turnert Norge og Nord Europa de siste 12 årene til festival arrangørers,klubbarrangører og publikums hemningsløse applaus. Profilerte musikere fra Irland, Nederland, England og Norge har levert tradisjonelle irske og selvlagde slagere i sin egen rockedrakt, iført kilter og levert med masse humor og skjegg.
Klikk på bildet for LIVE VIDEO!
  THE BOOTS BAND

The Boots Band sin største forse, bortsett fra å låte kompakt og spennende, lage egne låter og tolke andres på sin måte, er deres evne til å skape kontakt med publikum. En blanding av scenetekke, profesjonell holdning til musikk og uhøytidelig prat med publikum har ført til at folk stortrives i salen. Serverer egne countrylåter ispedd kjente klassikere innen sjangeren.
 

ANITA NORDHEIM Blues n´Groove company
Blues for både kropp og sjel! Anita Nordheim Blues n’ Groove Company spiller både ny og gammel blues- og groovemusikk slik den er ment å bli spillt. Rått, med følelse, og uten noe juggel. Bandet er en hyllest til bluesdamene, men det er musikken deres som står i sentrum!
Av artistene som blir presentert er blant andre Aretha Franklin, Bonnie Raitt, Beth Heart og Etta James.
Klikk på bildet for LIVE VIDEO!

KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.