STEINAR ENGELBREKTSON
Steinar Engelbrektson er mer aktiv enn noen gang før. Fornøyde arrangører og rebooking er blitt et mål for den populære artisten. Steinar har blitt nominert til bransjens mest populære pris "Gullskoen" i flere kategorier. Dette i tillegg til å tilby ulike konsept fra enmanns til band gjør at Steinar reiser mere enn noen gang. Trekkspill og verdens finaste dialekt gjør at han har et stort og stadig voksende publikum som kjøper plater og kommer på dans når han spiller opp.
  CONTRAZT
Contrazt spiller fengende dansemusikk med størst vekt på egne låter som blir forfattet av bandets gitarist og primus motor. Flere av disse låtene er stadig å høre på ”Danseband Jukeboks” på NRK. I tillegg har Contrazt også coverlåter på repertoaret for å kunne oppfylle publikums ønsker. Contrazt har de siste årene blitt publikums største favoritter, og er friskere og mer spillesugne enn noengang. Deltakelsen i Meldoi Grand Prix i 2015 har gjort etterspørselen om mulig enda større! Contrazt er uten tvil et av de aller mest populære dansebandene i Norge!
  INGEMARS
Dette rotekte bandet gir så mye av seg selv at du formelig kjenner lukta av Finnskogen, sprakende bål og den sotsvarte kaffekjelen.
Den ekte spillegleden gjør Ingemars Orkester til en sikker publikumsfavoritt hvor enn de spiller opp til dans!

Seks album og en Spellemannspris har det hittil blitt siden Terje Ingemar Larsson og Steve Andersson klimpret sine første Ingemars toner i 1986.
  BJØRNS ORKESTER

Dansebandet Bjørns Orkester kommer fra Møre og Romsdal med hovedbase i Fræna og Molde. Orkesteret er kjent for sin varierte dansemusikk og lager god stemning både på scena og dansegulvet. De spiller hvert år på de største dansefestivalene og populariteten bare øker for hver jobb som går!
  ANNE NØRDSTI
Anne Nørdsti spiller glad og fengende dansemusikk som rykker i dansefoten på selv den mest stivbeinte. Like gjerne synger hun varme og følsomme ballader som går rett inn i hjerterota. Som den jordnære og naturlige gardsjenta fra Alvdal hun opprinnelig er, har hun en spesiell evne til å trekke publikum både fram til scenekanten og ut på dansegulvet, og lage skikkelig feststemning med sitt smittende engasjement. Anne byr på seg selv, og oppnår en kontakt med sitt publikum som svært få andre artister klarer å gjøre.

 

TWILIGHT
Twilight var et av de mest aktive og etterspurte banda på nordvestlandet før de tok pause i 2008.
Etter at ”den harde kjernen” litt tilfeldig var samla rundt en privat opptreden som gav blod på tann, er bandet igjen klare for veien. Twilight kan by på utvalgte låter fra glanstida, nyere musikk, låter fra egen cd, og ei god dose 80-talls klassikere. Likar du The Bangles, Billy Idol, Belinda Carlisle, Blondie, Shania Twain, Carlene Carter, Echosmith, Lissie, Sheryl Crow, Brandi Carlile, Beth Hart er dette ditt nye favorittband!

  SPLINT
Splint ble etablert i 2012 og består av solide og dyktige musikere som sammen og hver for seg har lang erfaring i fra en rekke andre band, studioprosjekter og som backing musikere for andre artister.

SPLINT kjennetegnes som bandet med det gode humøret og det allsidige repetoiret og hvor det å skape god stemning blant publikum er en selvfølge.
  SUNDAY MORNING
Sunday Morning er et band med base i Askvoll. En gjeng karer med lang fartstid og bred erfaring I underholdningsbransjen.
Sunday Morning drar gjerne på seg cowboyhatter og tar deg med på festival, flørter til rockefoten din med rå Stones låter, lokker deg ut i ein svingende dans til Evert Taube, før de drar den inn på en sveitt Blues bule for å ende opp på en road-trip med Eagles og Hellbillies. Sunday Morning er kjent for å kommunisere godt med publikum og vokalisten med sitt gode humør sørger for at hver spilling blir en lystig fest.
KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.