Firmafest, jubileum eller konferanse? Vi kan være kreativ part og gjennomføre hele, eller deler av arrangementet. Og dere kan vere gjest på egen fest. Som profesjonell arrangementskonsulent,
bistår vi gjerne med alt fra idè til gjennomføring av:

Kurs / Konferanse
Jubileum
Kick off / Event
Firmatur
Messer og dager
Festival
Temaarrangement


Hvorfor velge oss?
TG Event tilbyr komplette produksjoner, skreddersydde innslag, festforestillinger og konserter. Med nær et utall gjennomførte oppdrag siden 2003, store og små, er vi din garanti for at arrangementet er i gode hender.

Vi er din rådgiver og sparringspartner i dette arbeidet, og har alltid prosjektets reelle mål i fokus under planlegging og gjennomføring.

 

 


Vår kompetanse er din trygghet for at arrangementet blir vellykket. Arrangementene utvikles i tett dialog med deg som kunde, og vår oppgave er å legge til rette for verdiskapende opplevelser

Vi gjør avtalene og tar oss av alt det praktiske – fra artist til komplette løsninger. Vi prosjekterer, gjennomfører og evaluerer arrangementet sammen med dere i etterkant. Våre felles erfaringer er vårt viktigste verktøy for utvikling.

 

Riktige løsninger gir sikkerhet og trivsel for publikum, øker effektiviteten i arrangørstaben,
og via kostnadseffektivitet, øker mulighetene for økonomisk gevinst.
La vår kompetanse bli din styrke…

         
KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.