JENS PETTER DYRDAL
Med eit breitt repertoar reiser Jens Petter rundt og spelar kjende og kjære låtar som publikum garantert kjenner igjen! Av artistar kan nemnast – Dance With a Stranger, Alan Jackson, Creedence, Hellbillies og mange fleire. Med eit solid komp i ryggen spelar Jens P. kassegitar og syng. I tillegg til å presentere musikken med dansekomp gjør han også blandingskveldar, eller heile kveldar med kun kassegitar og sang. Han er kjend for å levere god stemning og dansetakt der han opptrer.
Kan også still som duo for mere fylde, trøkk og variasjon!
  BJARNE LUNDE
Bjarne er ein musikar som spelar variabel dansemusikk med høg allsang faktor. Bjarne spelar kassegitar og elgitar i tillegg er han også ein dyktig vokalist. Han har lang erfaring som musikar i ulike lokale band, og har også jobba ein del som lydteknikar. Som "dansemusikar" har han skapt stemning på dei fleste utestadane i området. Alt frå gamalpop til nyare kjende låtar blir meisterleg framført. Han har med seg tromme og bass på disk, så dette høres fyldig og enkelt ut.
  ROGER OG TONE
Roger og Tone er ein musikalsk duo frå Stryn. Etter mange år på vegen i forskjellige danseorkester, som blant anna Twilight og Dr.Doc, har dei lært seg kva musikk folket vil ha, rett og slett god og variert dansemusikk! Roger og Tone har eit variert repertoir som spenner fra vals av Prøysen til AC/DC, mellom der so finn vi bl.a. Elvis og Jerry Lee Lewis med gammelrock, 80 og 90-talet med bl.a. Kvitnes, Springsteen, Toto, Smokie, country og nokre obligatoriske svensktopplåter har også fått plass, samt låter fra dagens hitlister
  Fest og Danseduoen Vi2
Vi2 er en duo som består av de erfarne musikerne Einar Jakobsen og Agnar Gjelsvik fra Førde. Gutta har reist land og strand med instrumentene og levert fest og dansemusikk i hele sitt voksne liv.
Her får du fengende låter fra blant andre The Mavericks, Vinnie, Vassendgutane og the Highwaymen. Er det ønske om irsk musikk så spiller de det også!
KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.