HAAKON ESPLO
Haakon Esplo har i mer enn 25 år underholdt på festivaler,
markeder og familiearrangementer over hele landet. Han har jobbet i Kristiansand Dyrepark, Tusenfryd og på store og små scener i inn- og utland. Haakon er både tryllekunster, buktaler og musiker og har en fantastisk evne til å underholde alle aldre med sine varierte forestillinger. Perfekt for lag og foreninger og arrangementer hvor hele familien er samlet.
  KLOVNEN KNUT
Utdannet førskolelærer, men jobber heltid som klovn, tryllekunstner og julenisse – tullekunstner. Det som gjør Klovnen Knut spesiell er originalitet og allsidighet – variasjon i innhold og presentasjon.
Samt evnen til å underholde barn og voksne samtidig. Familie- & Barneunderholdning med komisk innhold som spenner fra tryll & tøys, musikalske unoter, fortelling, sjonglering, enhjulsykling til ballongfigurer og som buktaler – rett fra leveren.
Klovnen Knut har hele landet som virkefelt, og jobber også engelskspråklig.
Trykk på bildet for videopresentasjon!
  ASGEIR BORGEMOEN - Sjefen over alle sjefer!
Asgeir Borgemoen er bygdegutten fra Gudbrandsdalen som snudde opp ned på NRKs Barne-TV i 1999. Der anla han fippskjegg, farget håret knallrødt og ble «sjefen over alle sjefer» i sitt eget program Fritt Fram. Han ble straks et idol for barna. Asgeir revolusjonerte barne-tv gjennom sin ukorrekte stil, som barna elsket. “Sjefen over alle sjefer” ble alle barnas helt. Han startet sin karriere i teatergruppen «Stella Polaris». Her lærte han seg flammesluking, noe som har kommet godt til nytte i forhold til utall av barneshow..
  ERIK MOGENO
I dag kan Erik parodiere over 40 kjente og kjære personligheter, både Norske og utenladske. Han har alltid likt å få folk til å le og var i 2010 med i finalen i Norske talenter hvor han presenterte buktaling på et helt nytt nivå! Erik har flere dukker på lager som han reiser rundt og underholder med. Både dyreskikkelser og menneske skikkelser. Han lar også dukkene parodiere, så det blir ekstra imponerende.
Trykk på bildet for videopresentasjon!
  KAPTEIN RØDSKJEGG
Kaptein Rødskjegg og sjørøverne består av 3 glade og ikke fullt så smarte pirater, som har turnert på kryss og tvers av Norge i snart 10 år. Konseptet er tuftet på barn i alle aldre og er bygget på musikalsk kvalitet, humor og god moral (i den grad en sjørøver klarer dette). Rollefigurene er ”ekte vare” og fri for løsskjegg, sminke, plastsverd og annet fjas.
  THORIS SUPERGUTT
Thoris Supergutt lager show, rocker og synger i en variert og fartsfylt forestilling til glede for små og store. Thoris liker at folk ler og er glade. Han tuller og tøyser, faller i feller, smeller ballonger og innbyr til konkurranser. I et show med mye musikk blir barna og gjerne de voksne med på dansen, og Thoris Supergutt inviterer publikum med på scenen. Det skjer alltid mye gøy og uventet når Thoris har show, noe som fører til masse latter og mye knall og fall. Thoris Supergutts motto forteller det meste: "Å gå på trynet er jo bra, hvis det kan gjøre andre gla"


KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.