Øystein Eckhoff rakk på få år å bli en av vestlandets aller mest etterspurte og populære trubadurer. Med en gitartraktering utenom det vanlige, en flott stemme og ikke minst et repertoar som fanger de fleste sjangere, er det duket for kvalitetsunderholdning. Eckhoff er bosatt i Volda og driver partybandet Gran Prix. Repertoiret kan være alt fra full fest og allsang til bryllup/dansetilpasset/konsert og instrumental taffelmusikk.

Eckhoff kan også stille som duo eller med bandet Gran Prix.


Dette er en jovial og jordnær type som gir deg det du trenger av dansbare rytmer, allsang og fjollete smalltalk. Med fyldig og teknisk gitartraktering, og en stemme som leder deg inn i en verden av den gode og deilige musikken du liker å høre.
Johnny Cash, Coldplay, Kings Of Leon, Åge Aleksandersen, Ozzy Osbourne, Øystein Sunde, Ausekarane, Bobbysocks, Vamp, Trond Viggo, Journey, Foo Fighters, Queen.

Kan stille som duo, trio og med partybandene Glimmer og Bænkers.

Jørn gjorde hele nasjonen til sine fans da han sto på tv-skjermen i beste sendetid helt fram til og med finalen i Idol.
Med uforglemmelige versjoner av Bruce Springsteens og Foo Fighters ble han seriens rockealibi.

Jørn har siden det levd av å levere musikk til folket! Han har gått foran som en av de nye, ynge trubadurene som også tar den nye musikken på alvor og leverer et variert rockeshow når han opptrer som trubadur!

Torbjørn har i årevis livnært seg som musiker. Han har gjort trubadurjobber fra Alta i nord til Tenerife i sør, og har lært seg å kjenne sitt publikum. Torbjørn er trubaduren som vet hva som skal til og spiller låter som publikum kjenner igjen og kan være med å rope på refrengene! Torbjørn har stor kjærlighet for norsk rock og spiller gjerne så mye norsk som publikum kan tåle i løpet av en kveld! Når han ikke er ute alene med gitaren spiller han i bandene Kokken Tor, Gran Prix og Bænkers.

En blid og energisk kar fra Løten, som har fartet land og strand med stemme og kassegitar siden 1995. Turnert Norge på kryss og tvers. Ole Martin bruker trådløst system, og er derfor også høyt og lavt rundt i lokalet. Blir ofte beskyldt for å ha utrolig mye energi, og smittende humør. Har høstet mye skryt fra publikum og arrangører, og har et bredt og variert repertoar. Mye norsk, og pubmusikk fra 60, 70, 80 og 90 tallet, noe nytt også.

Tom Erik er en erfaren trubadur som

har valgt sitt repertoar med omhu.

Med over 25 år som gitarist og ca 20 år bak seg som aktiv musiker spiller han musikk som er velkjent for publikum i alle aldre. Godlåter fra 60 tallet og frem til de aller nyeste pop og rockelåtene kan nytes når Tom Erik tar frem gitaren.


Bent Vadseth er en trubadur med base i Øvre Årdal. Han har holdt det gående som aktiv musiker i hovedsak som trubadur i en årrekke.


Bent har erfaring med ,foruten trubadurvirksomhet, flere musikkprosjekt som musikaloppsettinger, danseband, rockeband og bluesband. All denne erfaringen tar han med seg som trubadur når han serverer udødelige "slegers" fra 60 til 90-tallet.Sprellemenn er en akustisk gitarduo som består av Ole Martin Iversen og Tom Erik Løvrak, begge på gitar og sang. Duoen er en av få i Norge som er 100% frittgående. Altså bestående av trådløst system på både vokal og gitar, noe som gjør at man nesten aldri vet hvor de kan dukke opp i lokalet.

Disse gutta er fulle av erfaring og vet nøyaktig hvordan et hvilket som helst publikum skal behandles for å oppnå ønsket stemning

Ørjan Vatne elsker å gi av seg selv gjennom musikken. Hver jobb han får, tar han like seriøst, og elsker å underholde.

Hans siste stunt i tv ruta var å komme til finalerundene i Norske Talenter på TV2 sammen med sitt band. Ørjan Vatne spiller cover musikk i krysningspunktet pop/blues/country, både Norsk og Engelsk.

Glimmer duo gir deg kjente, fengende og dansbare låter med gnistrende gitarspill og fantastiske sangstemmer. En sikker leverandør av god stemning og høy partyfaktor, hver gang. Det viktigste for Jan Kjetil og Maria i denne strålende duoen, er å møte publikums behov og levere deres ønsker til musikalsk underholdning.