Med det absolutt beste av norske rockeslagere, fanger de publikum i si hule hånd for å bli med på en hardtslående

Bandet som tar deg med til Söta Bror og landet med tusen partyhits. Med artister som ABBA, Harpo og Björn

Coverbandet Glimmer med Jan Kjetil Klubben og Maria S. Underdal i front gir deg fengende og dansbare låter med gnistrende gitarspill og fantastiske

Ingen over, få ved siden. Loveshack er Norges desidert mest populære live-coverband. Bandet tar publikum med i sin

hitkonsert med låter fra

DumDumBoys, deLillos, Jokke, CCcowboys, Ingenting, Postgirobygget og mange flere. Bandet har jobba seg opp et rykte for å være det "galeste" og "råaste" norskrock coverbandet som ruller langs Norske veier.

Skifs, med Magnus Uggla, Herreys og Tomas Ledin, Roxette, Markoolio, Kent, Björn Rosenström,

Bo Kaspers Orkester og Håkan Hellström, byr de på en festaften med svensk allsang og god stemning!


sangstemmer. En sikker leverandør av god stemning og høy partyfaktor. Med et reportoar som spenner i fra 50-tallet og frem til dagens musikk gir Glimmer deg alt fra rolige musikalske innslag, akkustisk format til allsang og dans, eller forrykende, fargerike partyset.

velsmurte tidsmaskin tilbake til 80-tallet, tiåret der de største hitlåtene kommer fra! Humor, energi og et sjeldent publikumstekke gjør Loveshack til et fantastisk partyband!


Jävlar på Kärlek og Kokken Tor har smelt sammen sine hitkonsept og byr på en energibombe av en LANDSKAMP! Det blir show og konsert! Det blir galskap og tenna i tapeten! Det blir Norge mot Sverige! Det blir hit mot hit! Det blir Splitter pine, det blir The final countdown, det blir Levva livet, det blir Sommartider, det blir ELLEVILLT! DET BLIR EN FESTAFTEN!
Og ikke minst, begge banda stiller i nasjonalfarger og drakter!

En krysning av to frontpubertale trubadurer med Vestlandets stødigste trommis bak spakene, blir det levert råkkenråll, allsang og dansemusikk om en annen! Et repertoir som inneholder det meste av låter du har lyst til å høre en festkveld, pakket inn i full bandproduksjon med vrenggitarer, sugende basslinjer og trommer! Gutta stiller med røykfyllt lokale og heftig lyd/lysrigg for å få publikum til å gå hjem og huske blinkende lys og elleville «beatlestilstander»!

Vi inviterer til en magisk aften med det beste av Creedence, fremført live av Norges mest populære Creedence Tribute Band. Med over 60 spillejobber i året på små og store scener rundt om i Sør Norge, inkludert opptredener på store sommerfestivaler, er tittelen mest populære høyst fortjent. Bandet spiller Creedence med så stor intensitet og innlevelse, at selv Mr. John Fogerty ville fått problemer med å skille dem fra originalen.


Det er med stor respekt Katalysator tolker Åge Aleksandersens univers, både tekstmessig og musikalsk.

Med egen fargelegging og fremførelse full av liv, dynamikk og innlevelse skaper Katalysator alltid stemning og gir publikum en strålende konsert på små eller store scener!


Med høy musikalitet, energi og forløsende humor leverer de en slagerparade av kjente låter som publikum liker å høre, synge med på og danse på bordene til. Så hiv på deg skjorta, legg håret til rette, smør sangstrupen og la rockefoten bevege seg til en bandopplevelse med underholdningsverdi!