Vestlandsfanden har vokst til å være et av Norges fremste og største liveband. Dette er folk-rock og folkelig underholdning på sitt beste. Med sin karakteristiske "felesound", blandingen av irsk, skotsk, nordisk folkemusikk med hovedvekt på egne låter står gruppen solid plantet som foregangsmenn for en rekke norske artister med beslektet spillestil.

The Boots Band sin største forse, bortsett fra å låte kompakt og spennende, lage egne låter og tolke andres på sin måte, er deres evne til å skape kontakt med publikum.

En blanding av scenetekke, profesjonell holdning til musikk og uhøytidelig prat med publikum har ført til at folk stortrives i salen. Serverer egne countrylåter ispedd kjente klassikere innen sjangeren.


Disse gutta kan underholdning. Er du opplagt til høyt tempo, ja da må du ikke gå glipp av dette bandet!
Profilerte musikere fra Irland, Nederland, England og Norge har levert tradisjonelle irske og selvlagde slagere i sin egen rockedrakt, iført kilter og levert med masse humor og skjegg.

Blues for både kropp og sjel! Anita Nordheim Blues n’ Groove Company spiller både ny og gammel blues- og groovemusikk slik den er ment å bli spillt. Rått, med følelse, og uten noe juggel. Bandet er en hyllest til musikernes egne helter innen sjangeren, men de sper også på meg sine egne låter i det som for publikum blir ekte, nært og ikke minst en befriende, energisk opplevelse!